SloveniaEnglish

Novice - Aktualno

PREDAVANJE VERONIKE CUKROV NA EKONOMSKI FAKULTETI UL

Dne 29.11.2021 je Veronika Cukrov, doktorska kandidatka iz Odvetniške družbe Cukrov,  predavala magistrskim študentom Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani na temo dviga cen surovin, materialov in delovne sile z vidika javnega naročanja. Gre še vedno za eno izmed najbolj perečih javnonaročilskih problematik, ki se je sprožila zaradi prekinitve dobavnih verig v pandemiji ter na katero naš pravni sistem preprosto ni bil pripravljen. Najlepša hvala Ekonomski fakulteti za povabilo!

GLOBAL AWARDS 2021 PUBLIKACIJA

Global Awards 2021 publikacija, v kateri je Vesna Cukrov prejela prestižno nagrado “Vodilni strokovnjak javnega naročanja leta 2021 v Sloveniji” s strani mednarodno priznane londonske organizacije Leaders in Law, je na voljo na sledeči povezavi: https://lnkd.in/eXcRdMqc .

Odvetnica, sodna izvedenka ter nekdanja predsednica Državne revizijske komisije je tako prejela najvišje priznanje s področja ter naziv Global awards 2021 winner Public Procurement Expert of the Year in Slovenia.

 

Uspešno izvedena 3. Gradbeno-prostorsko-okoljska konferenca

S ponosom lahko rečemo, da smo uspešno zaključili že tretjo GPO konferenco, na kateri je letos predavala tudi Veronika Cukrov na tematiko dviga cen surovin, materialov in delovne sile v odnosu do gradbene pogodbe ter javnonaročilskih pogodb. Navedeni dvigi cen resda nimajo precedensa ter zakonodaja nanje ni bila pripravljena, pa vendar menimo, da so bile izpostavljene marsikatere pomembne rešitve te problematike, kot je zelo dobro povzela tudi STA v svojem prispevku.

Upamo, da se razmere na trgu kmalu umirijo ter da se že pričeti projekti izpeljejo čim manj turbulentno, ter se iskreno zahvaljujemo organizatorjem ter udeležencem za tako produktivno izvedbo konference!

Več o konferenci: https://lnkd.in/dQR4tCU4 .

Vesna Cukrov je Vodilni strokovnjak javnega naročanja leta 2021

Vesna Cukrov je prejela prestižno nagrado “Vodilni strokovnjak javnega naročanja leta 2021 v Sloveniji” s strani mednarodno priznane londonske organizacije Leaders in Law. Odvetnica, sodna izvedenka ter nekdanja predsednica Državne revizijske komisije je tako prejela najvišje priznanje s področja ter naziv Global awards 2021 winner Public Procurement Expert of the Year in Slovenia. Iskrene čestitke!

Več o nagradi: https://lnkd.in/dkvduBui

Vesna Cukrov za Delo o pravnem varstvu nad odločitvami DKOM

Lepo vabljeni k branju današnjega pogovora v časniku Delo z Samom Červekom, predsednikom Državne revizijske komisije ter Vesno Cukrov, odvetnico, sodno izvedenko za pravo in javna naročila ter nekdanjo predsednico Državne revizijske komisije, na temo novega pravnega varstva za presojo zakonitosti odločitev Državne revizijske komisije za javna naročila. Povezava do članka: https://www.delo.si/gospodarstvo/novice/o-drugem-tiru-in-e-vinjetah-morda-tudi-upravno-sodisce/

NAŠA PRAZNIČNA DONACIJA DOMU STAREJŠIH OBČANOV KOČEVJE

V tem težkem letu nas je zelo ganila situacija v domovih starejših občanov, ki se z neprizanesljivimi okoliščinami neumorno spopadajo in obenem vestno skrbijo za svoje stanovalce. Eden od tovrstno prizadetih je tudi DSO Kočevje, kateremu je Odvetniška družba Cukrov nakazala donacijo, ki jim bo v pomoč pri skrbi za starejše. V tem decembrskem času, ki je še posebej namenjen pomoči sočloveku, Vam želimo prelepe praznike, obilo zdravja ter optimizma v pihajajočem letu!

SloveniaEnglish