+386 (0) 8 20 59 630

tajnistvo@cukrov.eu

Odvetniška pisarna

Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana

Kariera

Kariera pri Odvetniški družbi Cukrov

Dobrodošli v svetu vrhunskega prava pri Odvetniški družbi Cukrov! Če ste strastni glede prava, želite delati z najboljšimi v panogi in se spoprijeti z velikimi pravnimi izzivi na področju javnega naročanja, investicij, gradbenega prava in še mnogo več, ste na pravem mestu.

Kdo smo?

Odvetniška družba Cukrov je ugledna pravna družba, specializirana za pravo javnega naročanja, investicij in gradbeno pravo. Naša ekipa izkušenih odvetnikov in strokovnjakov sodeluje z vodilnimi akterji v teh panogah, zagotavljajoč najvišjo raven pravne storitve. S svojimi znanji in izkušnjami se vsakodnevno spopadamo z najzahtevnejšimi pravnimi vprašanji, kar nas postavlja na sam vrh pravne stroke.

Zakaj se pridružiti naši ekipi?

1. Veliki Pravni Izzivi: Pri Odvetniški družbi Cukrov se soočamo z izzivi, ki oblikujejo pravno krajino na področju javnega naročanja, investicij in gradbenega prava. Naši odvetniki se vsakodnevno ukvarjajo z vprašanji, ki zahtevajo vrhunsko pravno razumevanje in ustvarjalnost.

2. Ekipa Vrhunskih Pravnikov: Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih pravnikov, ki so specialisti na svojih področjih. Sodelovanje z nami vam omogoča, da se učite od najboljših in gradite svojo kariero v spodbudnem in podpornem okolju.

3. Raznolikost Projektov: Delo pri Odvetniški družbi Cukrov pomeni raznolikost projektov, s katerimi se boste srečevali. Imate priložnost sodelovati pri velikih investicijskih projektih, svetovanju na področju javnega naročanja in razreševanju pravnih vprašanj v gradbeni industriji.

Kako se pridružiti?

Če ste strastni glede prava in želite postati del naše uspešne ekipe, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis. Preprosto kliknite spodnjo povezavo in naložite svoj življenjepis. Naša ekipa za kadrovanje bo pregledala vaše podatke in vas kontaktirala, če se vaše izkušnje in interesi ujemajo z našimi potrebami.

Pri Odvetniški družbi Cukrov verjamemo v gradnjo trajnih odnosov z našimi sodelavci. Sodelovanje z nami pomeni priložnost za osebno in poklicno rast ter prispevanje k reševanju najbolj zapletenih pravnih izzivov. Pridružite se nam in se podajte na pot uspeha v svetu prava!

SloveniaEnglish