SloveniaEnglish

+386 (0) 8 20 59 630

tajnistvo@cukrov.eu

Odvetniška pisarna

Linhartova cesta 3, 1000 Ljubljana

Veronika Cukrov

Veronika Cukrov je doktorska kandidatka iz energetskega prava in magistra prava. Magistrirala ter diplomirala je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Je zmagovalka Državnega tekmovanja iz pravnih pogajanj v letu 2017 ter članica zmagovalne ekipe diplomatskega tekmovanja z več kot 500 delegati WFUNA WIMUN 2015 v Generalni Skupščini v New Yorku, v svojem odboru pa je prejela še posebno zmagovalno nagrado. V letu 2016 je prejela priznanje rektorja Univerze v Ljubljani za posebne dosežke. Na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je bila tudi Tutorka za Ekonomijo. Izvrstno govori angleško in nemško. Je avtorica številnih pravnih člankov, pogosto predava ter sodeluje z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Združenjem Manager. Dodatno se izobražuje v Londonu. Premore številne izkušnje iz gospodarskega prava in pogajanj. Bila je dolgoletna glavna in odgovorna urednica pravnega časnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani.

Kot ena izmed najboljših študentk Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, se je tekom študija usposabljala v gospodarstvu, na tujih ter domačih pravnih tekmovanjih, na katerih je dosegla izjemne uspehe, dela v odvetniški družbi ter preko dolgoletnega urednikovanja pravnega časnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. Pred študijem na fakulteti je maturirala na Gimnaziji Bežigrad.

V okviru svojega večletnega dela si je pridobila veliko izkušenj, vključujoč na področju gospodarskega ter civilnega prava, kriptovalut, veščin pogajanj in prestrukturiranj podjetij.

Tuji jeziki: angleščina, nemščina,  hrvaščina, srbščina

Lepo vabljeni k branju nekaterih njenih prispevkov na sledečih povezavah:

SloveniaEnglish