+386 (0) 8 20 59 630

tajnistvo@cukrov.eu

Odvetniška pisarna

Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana

Javna naročila in koncesije

Ustanoviteljica Odvetniške družbe Cukrov, odvetnica Vesna Cukrov, je nekdanja predsednica Državne revizijske komisije za revizijo postopkov javnega naročanja in hkrati tudi sodna izvedenka za pravo – javna naročila. Je tudi soavtorica komentarja zadnjega Zakona o javnem naročanju (ZJN-3), ki je leta 2016 izšel pri družbi Tax Fin Lex.

Odvetniška družba Cukrov premore številne zadovoljne stranke na področju javnih naročil in koncesij tako na strani naročnikov kot tudi ponudnikov. Specializirana je tako za pripravo zahtevkov za revizijo in podajo pravnih mnenj v zahtevnih primerih kot tudi odvetniško svetovanje pri pripravi ponudb, pogajanjih in sklepanju pogodb.

Hkrati tudi naročnikom nudi odvetniško svetovanje in pripravo podlag v vseh fazah postopkov in izdelavo vseh potrebnih aktov. V primeru spora uspešno zastopa tako ponudnike kot tudi naročnike.

javna naročila javna naročila odvetnik javna naročila javna naročila javno naročanje javni razpis odvetnik pravna pomoč odvetniška pisarna javna naročila javno naročanje pomoč javno naročilo kako javno naročilo popraviti javno naročilo odvetnik pravnik pravna navodila javno naročilo

SloveniaEnglish