+386 (0) 8 20 59 630

tajnistvo@cukrov.eu

Odvetniška pisarna

Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana

Primož Berčan

Primož Berčan

Primož Berčan je magister prava iz Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. Je visoko specializiran na področjih javnih naročil, nepremičnin, prava EU, farmacije in gradbeništva. Govori angleški ter nemški jezik.

Ker je pravo EU hitro razvijajoče ter obsega prav vsa področja dejavnosti naših strank, redno opravljamo tudi različna izobraževanja, ki našim strankam omogočijo zakonito in učinkovito poslovanje na vseh ravneh njihovega poslovanja.

Tudi v zvezi s farmacevtskim pravom premoremo široke izkušnje in razumevanje celotnega sprektra problematike na tem področju. Pri reševanju in zastopanju naših strank na področju farmacije zasledujemo širše okvire, upoštevajoč omejitve, ki jih na tem področju prinaša zakonodaja, ter z največjo mero skrbnosti, občutka in prodornosti dosegamo cilje, ki jih zasledujejo naše stranke.

Gradbeništvo je panoga, ki je pomembna za ohranjanje ter razvoj naše infrastrukture; za svoje stranke se vedno močno zavzamemo ter poskrbimo, da so njihova pričakovanja ter vložki zavarovani in v celoti zaščiteni, ter, da so posli realizirani v skladu s pričakovanji naših strank.

SloveniaEnglish